Női vizilabda

Végig nagyon szoros izgalmas mérkőzésen nyert a magyar válogatott Hollandia ellen a női vízilabda-világbajnokság elődöntőjében és 17 év után újra. Kína és Japán visszalépett.


2018 Women S European Water Polo Championships Hungary Tops Russia In Thriller Swimming World News Water Polo Water Polo Girls Polo Swim

Magyarország-Ausztrália 7-6 2-3 1-0 2-0 2-3 Világbajnokság.

. Vasárnap a női vízilabda a főszereplő a világbajnokságon - élő közvetítések. 1 day agoKikapott az amerikaiaktól legfeljebb 7. A magyar női vízilabda-válogatott Magyarország nemzeti csapata amelyet a Magyar Vízilabda-szövetség irányít.

2 days agoA magyar női vízilabda-válogatott bejutott a hazai rendezésű világbajnokság fináléjába miután a csütörtök esti elődöntőben 13-12-re legyőzte a holland csapatot. Eredmény női vízilabdatorna negyeddöntő. Bíró Attila együttese a szombati döntőben a Margitszigeten 97 21 22.

Magyarország 13-12-re legyőzte Hollandiát a női. Küzdelmes meccsen 1312-re legyőzte a 2018-ban Európa. Az előző három világbajnokságot az Egyesült Államok női vízilabda csapata nyerte ezen a tornán is topfavoritnak számított.

Az elmúlt években a vízilabda ismét tündököl hiszen a férfi vízilabda-válogatott 2020-ban a budapesti Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett míg a hölgyek bronzot a tavalyi tokiói. A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes. Női vízilabda vb-döntő.

A házigazda magyar női vízilabda-válogatott 7-6-ra legyőzte az ausztrál csapatot a kedd esti negyeddöntőben és a csütörtöki elődöntőben a hollandokkal találkozik a vizes. A magyar női vízilabda-válogatott története harmadik világbajnoki döntőjére készülhetett és az eddigi kettőt 1994-ben és 2005-ben megnyerte a legutóbbit éppen az. Ördög Éva 1982-ben szervezte meg az első magyarországi női pólócsapatot a Vasasnál majd már a felnőtt nemzeti együttes egyik edzőjeként dirigálta a lányokat az első hivatalos nemzetközi mérkőzésen 1984-ben az NSZK legjobbjai ellen.

Női vízilabdatorna negyeddöntő. 2 days agoJöhet a világbajnoki döntő. Ez az VB - női 2022 eredményeinek oldala a VízilabdaVilág szekcióban.

1 day agoA magyar női vízilabda-válogatott végül ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. 23 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az. A vizes világbajnokságon a magyar női válogatott meccsét nézhetjük elstartolnak a nyíltvízi.

A következő csapatok vesznek részt a világbajnokságon. A világ legjobb kapusa és a mindent megnyerő amerikai kapitány is. A világbajnokságról kizárták Oroszországot az Ukrajna elleni invázió miatt.

12 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel és. Döntetlen után ötösökkel győzött az Egyesült Államok válogatottja a helyosztón. 15 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az.

A magyar női vízilabda-válogatott bejutott a hazai rendezésű világbajnokság fináléjába miután a csütörtök esti elődöntőben 13-12-re. Kétszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok. 2 days agoSzóljon hozzá Ön is.

Vizes világbajnokság 2022 Vizes világbajnokság - Vízilabda női döntő. Magyari Alda Szilágyi Dorottya Vályi Vanda Keszthelyi Rita Máté Zsuzsanna Parkes Rebecca Gurisatti Gréta cserék. Lehet a vb-n a férfi vízilabda-válogatott.

Hatalmas csatában jutott vb-döntőbe a női pólócsapatunk. Egyesült Államok - Magyarország. Női vízilabdázóink legyőzték Hollandiát.

13 hours agoEzüstérmes a női vízilabda-válogatott. Parádés kapusteljesítményekről marad emlékezetes a margitszigeti kedd este mindazoknak akik ott voltak a MagyarországAusztrália női pólómeccsen. 2 days agoDöntős a magyar női vízilabda-válogatott.

Július 3 vasárnap 814.


Pin Auf Gangl Edina Hq Hun


Pin On Hanna


Gangl Edina Swimsuits One Piece Swimsuit Piece Swimsuit


Bronzot Nyert A Noi Vizilabda Valogatott Tokioban Meglett A Csapat Elso Olimpiai Erme Basketball Court Hungary Basketball


Pin On 2b Fit


El Blog De Angela Waterpolo Femenino Espana Subcampeona De Europa Waterpolo Femenina Europa


German Runner Alica Schmidt Dubbed The Sexiest Athlete In The World Girl Athlete Sexy Sport Fitness


Bielorrussia Recebe Os Melhores Jogadores Juniores De Polo Aquatico Da Europa Para O European U19 Water Polo Champion Polo Aquatico Aquatico Melhores Jogadores


A Magyar Ferfi Es Noi Vizilabda Valogatott Eremert Utazik Az Olimpiara Lab Coat Fashion Coat


Pin On Vizes Vb 2017 Budapest


Hungarian Swimmer Katinka Hosszu Rubbing Her Large Hands Sportsmenki Sportivnoe Plavanie Plavanie


Athleta Women S Freestyle Colorblock One Piece Swimsuit Blue Colorblock Plus Size 24 00 One Piece Women Swimsuits Swimsuits


Senior Picture Baby Pictures In Lansing Mi Senior Pictures Senior Portrait Poses Lansing


Szolnoki Vizilabda Sport Club Osc Sports Clubs Sports Swimwear


Pin On Female Waterpolo


Pin On 1 Hungary


Nyertek A Magyar Vizilabdas Lanyok Swimwear Speedo Fashion


Gangl Edina Fashion Swimwear Wetsuit


Olympic Hero Female Athletes Swimming

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1